Gartenmann schrieb:
im Vorspann steht:
Gartenmann schrieb:
Besteller-Fachbuch!
Welchen Zweck verfolgst Du mit dem Einstellen einer Am*z*on-Rezension v. Sept. 2015?
Board-Überschrift: Aktuelle Studien ...

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Gartenmann schrieb:
im Vorspann steht:
Gartenmann schrieb:
Besteller-Fachbuch!
Rainer schrieb:
Es gibt aber einen Trick, es auch noch an den Folgetagen ansehen zu können. Man muss nur die Seite offen halten, dann kann man sich die Videos so oft und so lange ansehen, wie man möchte.
Ruth schrieb:
Der Tipp kommt leider etwas spät...
Rainer schrieb:
Neben dem Interview mit Dr. Worm am letzten Tag kann ich ganz besonders das Interview mit Ulrike Gonder am 4. Tag empfehlen - seht euch das unbedingt mal an.
Rainer schrieb:
Ich würde allerdings dringend davon abraten, dafür Geld hinzublättern.
https://www.thelancet.com/journals/lanpub/article/PIIS2468-2667(18)30135-X/fulltext schrieb:
There are several possible explanations for our main findings. Low carbohydrate diets have tended to result in lower intake of vegetables, fruits, and grains and increased intakes of protein from animal sources, as observed in the ARIC cohort, which has been associated with higher mortality. It is likely that different amounts of bioactive dietary components in low carbohydrate versus balanced diets, such as branched-chain amino acids, fatty acids, fibre, phytochemicals, haem iron, and vitamins and minerals are involved.
Long-term effects of a low carbohydrate diet with typically low plantand increased animal protein and fat consumption have been hypothesised to stimulate inflammatory pathways, biological ageing, and oxidative stress. On the other end of the spectrum, high carbohydrate diets, which are common in Asian and less economically advantaged nations, tend to be high in refined carbohydrates, such as white rice; these types of diets might reflect poor food qualityand confer a chronically high glycaemic load that can lead to negative metabolic consequences.
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von Rainer ()